Tao ry on jokaisen taideopiskelijan ikioma ainejärjestö, jonka tarkoitus on valvoa opiskelijoiden etua ja tarjota mahdollisuuksia yhdessäoloon.Taon tehtävä on pitää taideopiskelijoiden puolia, kannustaa taiteen tekemiseen sekä järjestää kaikenlaisia kinkereitä, retkiä ja tansseja. Yhtä monta kuin on taideopiskelijaa, niin pyrimme myös tarjoamaan kaikenlaista toimintaa ja aktiviteettia jokaiseen makuun. TAO on jokaisen taideopiskelijan turva ja tuki, johon voi kääntyä, jos on huolia koskien opiskeluita tai muuta mieltä askarruttavaa.

Tao toimii taiteiden tiedekunnan opiskelijoiden äänitorvena yliopistoyhteisössä. Se tekee tiivisti yhteistyötä Lapin yliopiston ylioppilaskunnan eli LYY:n kanssa ympäri vuoden ja tuo taideopiskelijoiden näkökulman asioihin muun muassa LYY:n edustajistossa, Taiteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvostossa, Yliopistokollegiossa ja muissa työryhmissä.

Tule aktiiviksi

Pyöriikö mielessäsi jokin tietty asia, jonka haluaisit toteuttaa Taon kautta, esimerkiksi jokin projekti tai tapahtuma? Palatko halusta päästä vaikuttamaan Taon toimintaan kuulumatta kuitenkaan varsinaiseen hallituksen? Kiinnostaako sinua esimerkiksi koulutusohjelmavastaavana toimiminen? Mikäli vastasit ainakin yhteen näistä kysymyksistä myöntävästi, olet juuri se, jota etsimme. Tule TAO-aktiiviksi!

Ota yhteyttä sähköpostilla tao@ulapland.fi tai ilmesty kokoukseen.

Kalto

Radio Säteily

Radio Säteily on kolme viikkoa kestävä opiskelijaradio, joka on perinteisesti järjestetty maalis- huhtikuussa. Mukana on tuottajia, ohjelmantekijöitä ja erilaisia yhteistyökumppaneita, joten jos tunnet pientäkin kiinnostusta radiomaailmaan niin lähde ihmeessä mukaan. Radio Säteilyssä on mukana paljon taiteiden tiedekunnan opiskelijoita, onhan se lähtenyt aiemmin audiovisuaalisen mediakulttuurin koulutusohjelmasta, mutta se on kuitenkin avoin kaikille opiskelijoille.

Radion tuottamisessa, ohjelmantekemisessä tai muun ohjelman suunnittelussa ei tarvitse olla aiempaa kokemusta, tarkoituksena on luoda yhteinen, inspiroiva ja kreisi radio kolmeksi viikoksi keväällä!

Voit ottaa yhteyttä osoitteeseen radiosateily@ulapland.fi