Taon 10v. -juhlaviikko

Kymmenen vuotta sitten perustettiin ainejärjestö, joka yhdisti kaikki Lapin yliopiston taide- ja muotoiluopiskelijat. Tämä ainejärjestö on vuosien varrella tuonut väriä ja vilskettä Rovaniemen opiskelijakulttuuriin ja lämminhenkisesti mutta varmin ottein ajanut jäsentensä etuja läpi tuulen ja tuiverruksen. Nyt on aika juhlistaa säkenöivää, ihastuttavaa ja kaikessa luovuudessaan hämmästyttävää yhteisöä, joka on tietenkin Tao ry. Kymmenen hurraa-huutoa Taolle!

Koska riemun aihe on iso, pistetään juhlistuksetkin isolleen: kekkerit kestävät kokonaisen viikon! Luvassa on monenlaista spektaakkelia työpajoista saunailtoihin, ja juhlahumu tiivistyy tietysti äärimmilleen lauantain upeassa vuosijuhlassa.

Juhlaviikon ohjelma:

MA 14.11.

Pihaleikit klo 18-20
Yliopiston takapiha, kokoontuminen joulupukkipatsaalla

Vuosijuhlaviikko käynnistyy rennon liikunnallisissa merkeissä. Aivan varmasti me kaikki olemme joskus haaveilleet, että yliopistossakin pidettäisiin ulkovälitunteja. Tule siis pitämään hauskaa lapsuudestakin tuttujen pihaleikkien ja –pelien parissa!

TI 15.11.

Taidepäivä klo 17-19
F-siipi

Tiistaina päästetään valloilleen se luovuus, josta meidät taolaiset tunnetaan. Tarjolla on seuraavat työpajat:

– Glitterananas -työpaja
– Taon zine -työpaja
– Kalton työpaja

Tervetuloa taiteilemaan!

KE 16.11.

Taidebasaari sekä Taide- ja viini-ilta klo 18-21
F-siiven ateljee, 4. Krs

Neljännen kerroksen ateljee täyttyy elämästä Taide- ja viini-illan sekä Kalton Taidebasaarin myötä. Taide- ja viini-illassa taiteillaan yhdessä, siemaillaan viiniä ja vietetään tunnelmallista iltaa mukavien tyyppien kanssa. Mikäs tämän parempaan? Taidebasaari puolestaan tuo esiin opiskelijoiden omia luomuksia, joita on mahdollisuus ostaa. Kannattaa siis varata käteistä mukaan! Mikäli haluat tulla myymään omia teoksiasi tai tuotteitasi, ilmoittaudu etukäteen osoitteeseen kaltoposti@ulapland.fi.

TO 17.11.

Tao goes teatteri: Rakkausjuttu-näytelmä klo 19
Lapin ylioppilasteatteri (Urheilukatu 1)
Ennakkoilmoittautuminen 15.11. mennessä, hinta 3e

Kaikki joukolla teatteria katsomaan! LYT tarjoaa meille erityishintaiset liput Rakkausjuttu-näytelmään, lisätietoa täällä: https://www.facebook.com/events/308202586225344/

PE 18.11.

Elävän kuvan ilta – AV-median opiskelijoiden elokuvanäytös klo 15.30-17
Bio Rex, Cinema 1 –sali (Maakuntakatu 29)

Perjantaina AVM-opiskelijoiden upeat elokuvat valtaavat Bio Rexin suuren valkokankaan, kun vietetään viiden eri lyhärin ensi-iltaa. Avoin ja julkinen näytös, ei sisäänpääsymaksua.

Näytettävät elokuvat:

Palleahengitystä, lyhyt fiktio, ohjaus Liisa Haapanen, kesto 8 min

Tirriäinen, lyhyt fiktio, ohjaus Anri Gorski, kesto 13 min

Ihon uhma – eli kuinka rakastuin burleskiin, lyhyt dokumentti, ohjaus Aila Price, kesto 10 min

Antero Mukka ja terävä pensseli, lyhyt fiktio, ohjaus Harri Korkiakoski, kesto 12 min

Kohti jäniksen vuotta, lyhyt fiktio, ohjaus Jani Alaluusua, kesto 9 min

 

Laulusauna 18.30-23
Lyyn sauna (Hallituskatu 20 D, ylin kerros)

Nimi kertoo kaiken olennaisen: saunotaan ja lauletaan. Luvassa on rento hengailuilta, joka tarjoaa pehmeän laskeutumisen viikonloppuun. Omat saunakaljat mukaan!

 

LA 19.11.

Vuosijuhlat klo 17-23
Korundi (Lapinkävijäntie 4)
Ennakkoilmoittautuminen 13.11. mennessä, hinta 65e/72e

Vuosijuhlat on juhlaviikon kruununjalokivi, joka sokaisee säihkeellään ja häkellyttää hurmoksellaan. Tähän kaikki tiivistyy, älä siis jätä väliin vuosikymmenen hulppeimpia juhlia. Lisätietoa: https://www.facebook.com/events/2017763735116542/

 

SU 20.11.

Juhlabrunssi klo 12-15
Aitta Deli&Dine (Rovakatu 26)
Ennakkoilmoittautuminen 13.11. mennessä, hinta 15 e

Vuosijuhlien jälkeinen aamu voi sarastaa enemmän tai vähemmän rapsakkana, vaan ei syytä huoleen: Aitta Deli&Dine tarjoilee mitä herkullisimman brunssin, joka käynnistää sunnuntain kuin sunnuntain. Hinta sisältää lasin kuohuvaa. Vaikka et osallistuisi vuosijuhlille, olet hyvin tervetullut brunssille!

Sunnuntaisauna klo 15.30 –>
Lyyn sauna (Hallituskatu 20 D, ylin kerros)

Viikko lähestyy loppuaan, vaan juhlat eivät ole vielä ohi. Viimeiset fiilistelyt tapahtuvat Lyyn saunalla letkeissä ja rentouttavissa tunnelmissa. Mikäs sen parempi paikka päättää juhlaviikkorutistukset kuin saunan lauteella tai takkahuoneen sohvan nurkassa?

HUOM! Ennakkoilmoittautumista vaativiin ohjelmiin ilmoittaudutaan osoitteeseen tao@ulapland.fi.

TAO 10v. TAO ry:n syyskokous 30.11.