TAO 10v.

Parahin ystävä,

Lapin yliopiston taideaineiden opiskelijoiden ainejärjestö TAO ry täyttää pyöreät 10 vuotta. Olet lämpimästi tervetullut juhlistamaan taivaltamme kanssamme Korundiin lauantaina 19.11.2016. Tilaisuus alkaa klo 17, jolloin kohotamme yhdessä alkumaljan. Tällöin on myös mahdollisuus kiertää museon taidenäyttelyitä. Varsinainen vuosijuhla alkaa klo 18 Korundin ravintolassa.

Tiedossa on ilta täynnä riemukasta juhlahumua, hienoja ohjelmanumeroita ja yllättäviäkin hetkiä. Illalliskortti maksaa 65e TAO:n jäsenille ja muille 72e. Hinta sisältää alkumaljan, kolmen ruokalajin illallisen juomineen sekä sisäänpääsyn näyttelyihin ja jatkoille. Halutessaan voit myös osallistua seuraavana päivänä Aitta Delin herkulliselle brunssille. Tämä maksaa 15e sisälten lasin kuohuviiniä.

Ilmoittaudu osoitteeseen tao@ulapland.fi 13.11. mennessä. Mainitse viestissä nimesi, erityisruokavaliosi, mitä juot (valko-/punaviini tai alkoholiton), osallistutko brunssille sekä mahdollinen plaseeraustoiveesi. Mikäli haluat antaa juhlassa tervehdyksen TAO:lle, mainitsethan myös tästä ilmoittautumisen ohessa.

Mahdolliset muistamiset pyydämme osoittamaan Kikuwalle, joka on kehitysyhteistyötahomme Tansaniassa. Tilinumeromme on FI41 3131 3001 2736 89.

Vuosijuhlien teema on aika, minkä voi halutessaan tuoda esiin myös pukeutumisessaan. Muuten pukukoodina on vapaavalintainen juhlava vaatetus.

Toivottavasti saamme juhlia tätä merkittävää etappia juuri sinun kanssasi!

Säkenöivin terveisin,
TAO:n hallitus 2016

TAO ry:n kokous 19.10. Taon 10v. -juhlaviikko