Eriarvoisuusilta 14.10.

Miltä tuntuisi viettää ilta jonkun toisen kengissä?

LYY:n kehy-viikon Eriarvoisuusilta on pöytäjuhla, jossa jokaiselle osallistujalle jaetaan uusi identiteetti. Tämä identiteetti määrittää sen, miten sinua kohdellaan illan aikana. Eri roolien tehtävä on tuoda ilmi sitä epätasa-arvoisuutta, joka meidän lintukodon asukkien on usein niin helppo unohtaa. Kyseessä ei kuitenkaan ole mikään angsti-iltama, vaan eriarvoisuutta pohditaan yhdessä hyvässä hengessä ja totta kai pidetään myös hauskaa. Tapahtumaa voisi luonnehtia vaihtoehtoisiksi sitseiksi.

Eriarvoisuusiltaa vietetään Wiljamin alakerrassa (Urheilukatu 1) pe 14.10. klo 18–22. Liput maksavat 7e sisältäen kasvisruoan, lasin viiniä tai alkoholittoman juoman sekä sisäänpääsyn jatkoille Half Mooniin. HUOM! Lippuja on rajoitetusti ja niitä myydään ainoastaan seuraavana ajankohtana:

Ti 11.10. klo 11–13
Ke 12.10. klo 12–13:30

Lipunmyyntipiste on F-siiven aulassa. Varaathan mukaan käteistä!

IN ENGLISH:

How would it feel to spend an evening in someone eles’s shoes?

Inequality Evening is a part of LYY’s development co-operation theme week. It’s a dinner party where you’ll be given a new identity which will define how you’ll be treated all evening. The purpose of these different roles is to bring up the inequality which is often too easy for us privileged people to forget. But don’t worry, this isn’t supposed to be a depressing evening! We will discuss inequality together and, of course, also have a lot of fun. The event could be described as an alternative to the normal ”sitsit”.

Inequality Evening takes place in the basement of Wiljami (Urheilukatu 1) on Friday 14.10. at 6–10 PM. The ticket is 7 euros and includes vegetarian food, one glass of wine and entrance to the afterparty at Half Moon Night Club. Please be aware that there’s a limited amount of seats and the tickets are only sold at the following hours:

Tue 11.10. at 11 AM–1 PM
Wed 12.10. at 12–1:30 PM

We’ll be in the lobby of F-wing. Cash only!

Alumninäyttely – HAKU AUKI! TAO ry:n kokous 19.10.