Alumninäyttely – HAKU AUKI!

Tao juhlistaa tänä syksynä kymmenvuotista taivaltaan. Yksi juhlallisuuksien näkyvimmistä osista on alumninäyttely, joka järjestetään yliopiston Seinä- ja Hämärä-gallerioissa 24.10–10.11. Näyttely esittelee sitä laajaa osaamisen kirjoa, jonka tiedekuntamme on saattanut maailmalle.

Teoshaku on käynnissä nyt! Hakea voivat kaikki Taon alumnit eli Taon jäsenet, jotka ovat valmistuneet maisteriksi. Kaikenlaiset teokset ovat tervetulleita, kuvataiteen lisäksi olisi hienoa saada näytille esim. muotoiluosaamistakin.

Hakemukseen tarvitset teoskuvan sekä teoksen mitat, nimen, kuvauksen ja tiedon siitä, milloin teos on tehty. Lähetä hakemus sähköpostilla osoitteeseen tao@ulapland.fi. Deadline on 10.10, jonka jälkeen valitut taiteilijat julkistetaan mahdollisimman pian. Alumninäyttelyn kuratoi Kalle Lampela.

Mikäli olet jo karannut Rovaniemeltä etkä pääsisi itse ripustamaan tai muuten asettamaan teostasi näytille, älä anna sen estää sinua tarttumasta tähän loistavaan tilaisuuteen! Ahkeria apukäsiä riittää varmasti.

Pizzaperjantai 7.10. Eriarvoisuusilta 14.10.