Hyvää alkavaa lukuvuotta!

F-siipi täyttyy parhaillaan uusista opiskelijoista ja vanhatkin alkavat pikkuhiljaa ilmestyä paikalle. Tervetuloa, hauska nähdä!

Te uudet opiskelijat varmaan mietitte, että mikä on tämä ihmeellinen Tao. No, Taohan on Lapin yliopiston taideaineiden opiskelijoiden ainejärjestö. Toisin sanottuna ajamme teidän etujanne ja lisäksi järjestämme kaikenlaisia tapahtumia iloksenne. Nyt syksylläkin on vaikka mitä tiedossa, joten pysykää kuulolla!

Entä miten Taoon liitytään? Yksi hyvä keino on tulla Fuksimessuille ti 30.8. klo 10-14. Tällöin jäsenmaksun (20 euroa) voi maksaa käteisellä ja Tao-tarran saa opiskelijakorttiinsa saman tien. Maksuhan on kertaluontoinen ja oikeuttaa ikuiseen jäsenyyteen!

Hyvää syksyn alkua ja nähdään kahveilla, käytävillä, bileissä, missä vain! Jos mikä tahansa askarruttaa, meihin voi ottaa yhteyttä osoitteesta tao@ulapland.fi.

Kokous 4.5. Fuksipiknik 28.8.