AVARUUSSIRKUS 29.4.

Avaruussirkus on tulossa kaupunkiin!

Kuinka onnekkaita olemmekaan: universumin kiistatta huikein avaruussirkusalus on ottanut yhteyttä ja ilmoittanut päätöksestään laskeutua ensimmäistä kertaa planeetallemme, tarkalleen ottaen Rovaniemen Kauppayhtiölle perjantaina 29.4. Siispä on luvassa vappuviikon spektaakkelimaisimmat bileet, jotka ovat täynnä kosmista energiaa, säteilevää voimaa ja tonnikaupalla avaruuspölyä. Teeman mukainen pukeutuminen on suotavaa, olit sitten trapetsitaiteilija Andromedan galaksista tai kuusilonkeroisten astraalileijonien kesyttäjä. Paras asu palkitaan!

Avaruussirkus starttaa alakerrassa, missä on tiedossa kreisiä bailausta fantastisen DJ Regina Linnanheimon Silmien tahdittamana. Kello 23 aikaan karavaani siirtyy yläkerran puolelle nautiskelemaan livemusiikista, esiintyjinä on ihanat Autiomaa ja Kumpulainen & Vapaaherrat.

Kauppayhtiöllä on juhlan kunniaksi tarjolla Vappuburger alennushintaan 9,90e!

Paikka: Kauppayhtiön alakerta
Aika: 19–03
Hinta: 5e rannekkeella, 7e ilman (sis. narikan)
Järjestäjä: TAO

Kokous 11.3. Kokous 4.5.