Taideterapiasitsit

Vihdoin ne ovat täällä! Nimittäin taideterapiasitsit. Luvassa on huikea poikkitieteellinen pöytäjuhla, kun sossut ja taiteilijat yhdistävät voimansa!

Pukukoodina on, että sossut pukeutuvat taitelijoiksi, ja taiteilijat sossuiksi! Tai mikäli edustat jotain muuta ainejärjestöä, voit päättää, kumpaan jaloon ammattiin pukeudut. Haalarit voi myös pukea päälle. Voit tulla hyvin sitseille, vaikka aiempaa sitsauskokemusta ei olisi, sillä toastmastereilla on rautainen kokemus sitsien johtamisesta 😉

Sitsien hinta on Lyhdyn ja Taon jäsenille 13e/alkoholiton ja 15e/alkoholillinen.Muille hinta on 15e/alkoholiton ja 17e/alkoholillinen. Hinta sisältää kaksi mietoa juomaa ja kaksi shottia sekä sitsiruuan.

Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteeseen tao@ulapland.fi ja kerro ilmoittautuessasi erikoisruokavaliosi, haluatko alkoholittoman vai alkoholillisen menun sekä se, oletko Lyhdyn tai Taon jäsen. Ilmoittautuminen päättyy 15.4

Maksuohjeet
Saaja: Tao ry
Tilinumero: IBAN FI41 3131 3001 2736 89
Viestikenttään taideterapiasitsit + oma nimi
Hinta: Lyhdyn tai Taon jäsen 13e alkoholiton/ 15e alkoholillinen
Muut: 15e alkoholiton/ 17e alkoholillinen
Deadline 16.4

LYHYESTI
Mitä? Taideterapiasitsit
Missä? Wiljamin alakerrassa, Urheilukatu 1
Milloin? 19.4 klo 18-22

Tervetuloa!

TAO-kahvit 13.4. Kokous 11.3.