MATKUSTA RADIOAALLOILLA

Radio Säteilyn ja TAO:n miehistö kutsuu teidät mukaan tajuntaa laajentavalle seikkailulle halki galaksien!

Tavanomaiseksi bussiksi naamioitu avaruusaluksemme syöksyy universumin syövereihin ja vie matkustajansa takuulla täysin uusiin ulottuvuuksiin, kun kierrämme tutkimassa Rovaniemen syrjäisempiä kuppiloita. Virvokkeiden nautiskelun ohessa todellista avaruuskelpoisuuttaan voi todistaa täyttämällä kosmisista ja tietenkin myös radioaiheisista tehtävistä koostuvaa risteilypassia. Tehtävät suoritetaan 2–5 hengen joukkueissa, kerää siis kasaan säteilevä poppoo, keksikää joukkueellenne nimi ja ilmoittautukaa mukaan kevään huikeimmalle seikkailulle!
Kaikenlainen teemaan sopiva pukeutuminen on suositeltavaa, jotta risteilykokemus pääsisi täydellisen autenttisiin sfääreihin. Toki haalaritkin on todettu toimivaksi, magneettisilta myrskyiltä suojaavaksi asusteeksi.

Aluksemme lähtee Wiljamin edestä perjantaina 8.4. klo 19. Ajassa, paikassa ja ulottuvuuksissa tarpeeksi seikkailtuamme laskeudumme puolenyön aikaan Dorikseen, jossa vietetään virallisia risteilyjatkoja. Viimeistään tänne kannattaa niidenkin suunnata, jotka eivät pääse mukaan varsinaiselle matkalle.
Paikkoja on rajattu määrä, joten toimi valonnopeudella! Risteily maksaa 10 euroa, maksuohjeet saat ilmoittauduttuasi sähköpostilla osoiteeseen radiosateily@ulapland.fi viimeistään ma 4.4. Ilmoittautuminen on sitova.

Hold tight and pretend it’s a plan!

Musabrunssi 3.4. TAO-kahvit 13.4.