Yösyönti 18.3.

Kymmenennen juhlavuotensa kunniaksi TAO järjestää uusiksi erinäisiä tapahtumia historiansa varrelta. Tällä kertaa vuorossa on parin vuoden takainen YÖSYÖNTI.

Valsan Galleria Värinä (Valtakatu 19, 2. kerros) muuntautuu perjantaina 18.3. kaupungin leppoisimmaksi ja herkullisimmaksi illanviettopaikaksi. Yksinkertaistettuna Yösyönti on ikään kuin brunssi, mutta illalla. Tuo siis nyyttärityyliin jotain hyväksi iltapalaksi katsomaasi ruokaa, käperry vilttiin ja nauti huikeasta seurasta ja rennosta fiiliksestä. Yleisen hengailun lisäksi on mahdollista pelata lautapelejä, omia suosikkejaan saa oikein mielellään tuoda mukaan mikäli sellaisia nurkista löytyy. Kaikki viltit ja tyynyt ovat myös tervetulleita, tehdään tästä kaikkien aikojen pehmoisin ilta!

Yösyöntiä vietetään klo 19–01. Jos Nukkumatti ei ehdi tulla vielä koputtelemaan, tässähän on loistava tilaisuus jatkaa vielä porukalla ja hyvin ravittuna Rollon yöhön!

Kysely opintojen sujuvuudesta TAO ry:n kokous 21.3.